Heerlijke ontbijtmand

Voor 15 euro per persoon stellen wij een superlekkere en -verse ontbijtmand voor jullie samen.

Dit met enkel de beste producten uit eigen streek.

Brood, pistolets en ontbijtkoeken van bij bakkerij Mathias en Jasmine uit Langemark. Alle zuivel (verse melk, yoghurt en boter) van bij Hoeve Zuid-Bellegoed in Ieper. Vers fruit, confituur en het lekkerste appelsap van bij onze buren; fruit Myngheer en fruit Vervisch. Kakelverse eitjes van onze eigen kippen. We persen ‘s morgens met plezier appelsiensap voor jullie. Ook charcuterie, kaas en zalm vind je terug in de ontbijtmand. Laat het smaken!

collect&go boodschappen

Als u uw boodschappen via collect&go Ieper reserveert dan worden deze door ons opgepikt en alvast in jullie keuken en koelkast geplaatst. Zo heb je zeker en vast een frisse aperitief klaarstaan bij aankomst. Je kan meteen genieten. 

Deze service kost 30 euro. Voor de betaling bij de Colruyt zelf schieten wij het bedrag voor en regelen we de terugbetaling dan later tijdens jullie verblijf. 

Bij het reserveren van je collect&go bestelling duid je de afhaling aan op vrijdag (van aankomst) tussen 12u en 13u. Vergeet niet jullie reservatienummer/naam aan ons te bezorgen via mail en bij bestellingen boven de 500 euro graag een seintje, ook via mail.

Springkasteel voor de gehele verblijfsperiode

Wij hebben een keileuk springkasteel van 6m op 6m. Het heeft een spring- en obstakelzone, alsook een megatoffe schuifaf. Plezier voor jong en oud.

Wil jij scoren bij de kids en vooral zelf eens even op je gemak zijn dan zetten wij voor 70 euro het springkasteel klaar in de tuin, dit voor de gehele verblijfsperiode.

Let wel, bij slechte weersvoorspellingen/-omstandigheden (hevige regen, stormweer, té koud) kan het springkasteel niet worden geplaatst, noch gebruikt. 70 euro wordt gewoon teruggestort.

………………………………………………………………………………………………………………..

–> ons springkasteel met alle benodigdheden (zoals blowers, zeil, etc) kan ook gehuurd worden op jouw eigen event/feest. Let wel, dit is zelf op te halen met een aanhang- of grote bestelwagen!                            

Prijzen: 

  • maximum 24u = 50 euro
  • 48u = 80 euro

Beschikbaarheid? stuur een Whatsappje naar Jolien op het nr. 0494/05.18.78

Kok aan huis

Tijst

Onze huiskok (tevens buurman) Thijs is de geknipte man om voor jullie groep te koken. Hij kan kokerellen als de beste (wij spreken uit ervaring, wij zijn vaste klanten inmiddels) en ik kan u verzekeren; hij zal zorgen voor uw perfecte, gezellige & verfijnde diner. Dit kan gewoon doorgaan tijdens jullie verblijf in de volledig uitgeruste keuken van de vakantiewoning. Enige wat jullie moeten doen is fijn proeven vanuit uw luie stoel. Voetjes onder tafel & maximaal genieten!

Let wel; wees tijdig met uw vraag naar deze dienst toe, zeker tijdens de weekenden! Het gaat immers snel. Tijdens de vakantieperiodes op weekdagen zijn er meer mogelijkheden. 

Wil je graag meer info rond Tijst zijn gerechtjes, de prijzen, allergenen, menu’s voor de kinderen, etc. Vraag ernaar bij je boeking in het opmerkingenveld of stuur ons een mailtje. Ik bezorg alle extra informatie. 

Wil je er héél snel achter komen of Thijs nog vrij is tijdens je verblijf in Hoeve C? Dit kan ook via zijn nummer: 0472/77.82.02 of via info@tijst.be