Meet & dine

Tijdens de werkweek verwelkomen wij graag bedrijven die op zoek zijn naar een unieke locatie voor hun bedrijfsvergaderingen, workshops en retreats, waar zakelijk en ontspanning perfect samenkomen.

Onze vakantiewoning is gericht op het ontvangen van kleinere groepen (tot max 8 personen is ideaal) voor vergaderingen, workshops, brainstormsessies en andere bijeenkomsten. Weg van de dagelijkse kantoordrukte bieden wij een rustige en inspirerende omgeving waar creativiteit kan bloeien en ideeën kunnen gedijen.

Na een productieve dag kunt u ontspannen in onze comfortabele accommodatie en genieten van de rust in onze tuin. Of u nu kiest voor een verfrissende duik in ons zwembad, een sessie in onze infraroodcabine, of gewoon wilt verzachten in de serene omgeving van de tuin, wij zorgen ervoor dat u volledig kunt ontspannen en opladen.

En wat is er nu een perfecte afsluiter na een geslaagde dag? Een overheerlijk DINER bereid door onze topchef Thijs! Laat uw smaakpapillen verwennen met culinaire hoogstandjes. Onze chef-kok gebruikt alleen de beste ingrediënten om een onvergetelijke eetervaring te creëren die perfect past bij uw verblijf/groep.

Voorwaarden & prijzen

* Enkel mogelijk tijdens de werkweek vanaf maandagavond. Verder is de accomodatie beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tijdens de dag en avond. Vrijdag is check-out-dag steeds om 10u.

* vanaf 690 euro per dag en één nacht. 

Wil je graag een tweede nacht blijven of wat langer blijven hangen, dat kan, vraag naar de mogelijkheden. 

* 2e nacht voor 390 euro

* factuur mogelijk

Graag meer info of jouw verblijf boeken?

    Ik wens: